AliExpress kategorije

header-default

Iako je AliExpress kreiran tek 2010., on je postao jedna od najvećih onljn maloprodajnih “pijaca” gde ljudi širom sveta idu kako bi kupili sve što mogu da zamisle. Svi proizvodi su kategorisani u 13 različitih kategorija kako bi se pomoglo kupcima da pronađu ono što im treba, što lakše i u što kraćem vremenskom roku. Tih 13kategorija su:

 • Ženska Odeća– gde možete kupiti sve od farmarica, trenerki i dokolenica do kaputa i jakni, donjeg veša i pidžama, pa sve do odeće za venčanja i ostale događaje, pa čak i nakit, kaiševe, rukavice itd.
 • Muška Odeća– gde AliExpress nudi muške košulje, majice, džempere i druge odevne predmente, muške farmarice, pantalone i druge slične odevne predmete, odgovarajuću garderobu za različita godišnja doba, kao i dodatke za muškarce kao što su naočare, satovi, kravate i nakit.
 • Telefoni i Dodatna Oprema– gde možete kupiti sve što je vezano za telefone, od mobilnih telefona do delova za različite marke telefona, pa sve do torbi, futrola i drugih predmeta za različite veličine i marke telefona, pa čak i druge uređaje za komunikaciju kao što su voki-tokiji, prenosni radio itd.
 • Kompjuteri i Kancelarija– gde se nalazi sve što je posvećeno kompjuterima počevši sa različitim uređajima za skladištenje, od tableta i dodataka za lap topove i tableta, zajedno sa različitim potrepštinama za kancelariju, kao što su elektronski uređaji za kancelariju, različiti sigurnosni uređajipa čak i softver za kancelarijske kompjutere.
 • Potrošačka Elektronika– gde možete naći sve što može biti kategorisano kao potrošačka elektronika, počevši od foto i video kamera i dodataka za njih,do video igrica i konzola za njih, do manjih kućnih elektronskih aparata kao što pametne sijalice, vage, prenosni zvučnici i drugi prenosni zvučni sistemi.
 • Nakiti i Satovi– gde možete pogledati da li Vam je potrebno nešto poput satova, pa sve do nakita za venčanja i druge prilike, do jednostavnog nakita, pa čak i do delova koji su Vam potrebni da sami napravite svoj nakit i futrole i kutije za čuvanje nakita.
 • Kuća i Bašta– gde svako ko je zainteresovan za uređenje kuće, kućne zanate, zabave ili ko ima ljubimce, može naći nešto za sebe jer je ova ketegorija puna stvari kao što su potrepštine za kuhinju, bar ili trpezariju, stvari za umetnost ili zanate, kućni dekor od vaza do raznih tekstila, potrepština za proslave i, naravno, proizvodi vezani za kućneljubimce.
 • Torbe i Cipele– gde će muškarci i žene biti u mogućnosti da pronađu cipele za svaku sezonu, torbe za svaku priliku, tašne i druge potrepštine za putovanja.
 • Igračke, Deca i Bebe– gde se nalaze proizvodi koji su isključivo povezani sa decom različitih uzrasta a u vezi sa odećom za bebe i igračkama, do odeće za decu, dodataka raznih vrta, torbi pa čak i stvari za različite dečije hobije I, naravno, torbe i drugi asesoari za nove mame i novorođenčad.
 • Sport i vanjske aktivnosti– gde možete pronaći sve što je povezano sa atletikom, sportom i sportovima koji se igraju napolju, sve od sportske opreme, patika i raznih dodataka, do opreme za određene sportive kao što su plivanje, biciklizam, aerobik, joga i slično, pa do proizvoda za ribolov, planinarenje i golf entuzijaste.
 • Zdravlje i Lepota – gde dame za sebe mogu pronaći proizvode za negu kože, negu kose i stiliziranje kose, alate i druge stvari vezane za negu noktiju i oblikovanje noktiju, kao i šminku, dodatke za kosu, nadogradnju kose i perike kao i druge predmete koji se svrstavaju pod termin “lepota”.
 • Automobili i Motocikli – gde se nalazi sve što će Vam ikada zatrebati za Vaš auto, od delova za zamenu i različitih alatki za popravku i održavanje Vašeg auta, to elektronike za svoj automobil, dodatke za unutrašnjost i spoljašnjost vozila kako bi Vaš auto izgledao jedinstveno i različito, i, naravno, različite dodatke i delove za motocikle.
 • Unapređenje Doma – gde možete pronaći sve što Vam može pomoći da unapredite svoj dom, od alatki i uređaja, do osvetljenja za unutrašnjost i spoljašnjost Vašeg doma,pa čak do aparata kao što su sokovnici, usisivači, mikseri, osveživači vazduha, muški žileti, sekači za meso i još mnogo toga.