AliExpress Kuponi

header-default

AliExpress, kao i većina onlajn prodavnica, nudi različite kupone koji mogu biti iskorišćeni da smanje cenu porudžbine. Ali AliExpress je jedinstven u pogledu da on nudi ove kupone često a čak ima i različite promocije u kojima mogu da učestvuju AliExpress mušterije kako bi dobile nove kupone. Štaviše,oni takođe često promovišu svoje sajtove na različitim društvenim platformama kao što su Facebook i Twitter, nudeći nove kupone svojim pratiocima na AliExpress ili Alibaba sajtovima. I Vi takođe imate šansu da dobijete kupone od AliExpress-a, tako da sledeći kada kupujete nešto, ne treba da kupite neku stavr po punoj ceni.

Imajte na umu da su AliExpress kuponi dostupni samo za one koji imaju AliExpress nalog. Povrh svega toga, AliExpress takođe ima osiguranje od onih koji pokušavaju da falsifikuju kupone ili da rade neke druge zlonamerne radnje kako bi ostvarili popuste za svoje kupovine jer oni zadržavaju pravo da zatraže novac nazad od bilo koga ko se upusti u neregularne aktivnosti na svom AliExpress nalogu.

Koje proizvode možete kupiti korišćenjem AliExpress kupona?

Uopšteno, AliExpress kuponi mogu biti iskorišćeni za bilo koje proizvode koji su sa punom cenom a koji se mogu kupiti na sajtu AliExpress. Međutim, većina AliExpress kupona obično ima prilično stroga pravila korišćenja koja morate da ispunjavate ukoliko želite da iskoristite kupon; npr. većina kupona ima minimalnu sumu koju treba da potrošite kako biste mogli da iskoristite kod kupona za svoju kupovinu, a kuponi retko rade za porudžbine ispod 5-10 američkih dolara. Povrh svega, kupon takođe ne možete koristiti kada kupujete stvari koje su već na popustu, jer je proizvod već na popustu.

Kada mogud a koristim svoje kupone?

Kuponi mogu biti iskorišćeni za kupovinu proizvoda od AliExpress-a.

Da li možete da produžite datum isteka za svoj kupon?

AliExpress ne nudi opciju produžavanja datuma isteka kupona, a to je razlog zašto morate iskoristiti svoj kupon pre nego što istekne.

Da li mogu da poklonim svoj kupon drugoj osobi?

Ne, ne možete pokloniti svoj kupon drugoj osobi.

Pravila za AliExpress kupone

Iako AliExpress ima tendenciju da ima više različitih kupona, oni su obično određeni, što znači da ih morate korisititi imajući u obzir plravila korišćenja koja ima AliExpress za svoje kupone.
Ali postoji nekoliko bitnih stvari koje su tačne za većinu kupona:

 • Kuponi obično moraju biti aktivirani tokom određenog vremenskog perioda, ili kupon neće raditi.
  Kuponi obično nisu važeći duže od 2 meseca, ai datum isteka za neke kupone može biti i kraći od toga.
 • Ukoliko kupon ne naglašava pravila korišćenja koja morate pratiti kada koristite kupon, onda on može da se iskoristi prilikom kupovine za bilo koji proizvod koji se prodaje po punoj ceni a nalazi se na AliExpress.
 • Ukoliko postoji minimalna suma koju morate potrošiti kako biste koristili svoj kupon, onda to znači da iznos kupovine mora da bude cent ili dva veči od te zadate sume.
 • Pravila korišćenja kupona se menjaju sa svakom novom promocijom, a to je razlog zašto treba da proverite svaki kupon pre nego što želite da ga iskoristite I vidite koji uslovi treba da budu ispunjeni kako biste mogli da koristite kupon.
 • U većini slučajeva, ne možete da gomilate svoje kupone i iskoristite više kupona za jednu porudžbinu.
 • Ukoliko kupujete stvari od više različitih proddavaca, možete primeniti kupon na svaki od proizvoda prodavca sve dok ispunjavate uslove korišćenja za određeni kupon.
 • Ne možete menjati kupone za novac.
 • Ne možete davati svoje kupone trećim licima.
 • Ukolko je kupovina za koji ste upravo iskoristili kupon bila neuspešna, onda morate čekati najmanje 30 minuta pre sledećeg trenutka kada možete da iskoristite svoj kupon.
 • AliExpress i Alibaba zadržavaju pravo da oduzmu sve kupone od Vas usled bilo koje zloupotrebe po pitanju kupona ili promocije uslova korišćenja.
 • A AliExpress i Alibaba takođe imaju pravo da blokiraju korišćenje Vašeg kupona i drugih akcija na oba sajta, ukoliko otkriju bilo koje nedozvoljene radnje sa kuponima, uključujući registrovanje na višestrukim nalozima kako biste dobili višekupona, korišćenje softvera za dobijanje kupona itd.