AliExpress Ponude

header-default

Sve najbolje ponude AliExpress-a se mogu pronaći u odeljku sajta pod nazivom “SuperPonude”. Ovaj odeljak se može pronaći na početnoj strani AliExpress-a, pored liste različitih kategorija proizvoda i ispod polja za pretragu. Odmah pored odeljka “SuperPonude” gde postoje nekoliko drugih ka što su “Najnoviji Brendovi”, “AliExpress Kolekcije”, “Najprodavanije”, “Tehnološko Otkriće” i “Stilovi u Trendu”, koje takođe možete proveriti i pronaći različite ponude i posebne ponude u vezi Vaših omiljenih AliExpress proizvoda.

Obično su ponude u odeljku “SuperPonude” na AliExpress sajtu a traju obično jedan dan, što znači da se menjaju skoro svakog dana, što dovodi do novih i uzbudljivih ponuda za kupovinu svakog dana. Možete i videti odbrojavanje do zatvaranja određenih ponuda a do početka novih koje ih zamenjuju na stranici “SuperPonude” pod odeljkom “Današnje Ponude”. Videćete koliko sati, minuta i sekundi je ostalo do korišćenja ovih posebnih ponuda.

Odmah iznad odbrojavanja se nalazi odeljak “Današnje Ponude” gde su prikazane sve kategorije za proizvode za listu Današnje Ponude. Ovaj deo stranice će mnogo olakšati pretraživanje svih ponuda jer možete da kliknete na kategoriju koja Vas interesuje a sajt će prilagoditi proizvode, prikazivajući makar samo koji su izabrani. Na primer, ukoliko ste fan elektronike, samo kliknite “Potrošačka Elektronika” na stranici “SuperPonude” i svi proizvodi koji nisu u toj kategoriji će biti filtrirati.

Svakog dana više od 400 različitih proizvoda su pobrojani u “SuperPonude” u 14 različitih kategorija. A iako kategorije ostaju nepromenjene, jer ćete naći samo proizvode u kategorijama kao što su “Ženska Odeća”, “Muška Odeća”, “Telefoni i Dodatna Oprema”, “Kompjuteri i Kancelarija”, “Potrošačka Elektronika”, “Nakiti i Satovi”, “Kuća i Bašta”, “Torbe i Cipele”, “Igračke, Deca i Bebe”, “Sport i vanjske aktivnosti”, “Zdravlje i Lepota”, “Automobili i Motocikli”, “Unapređenje Doma” i “Svetla i Rasveta” na stranici “SuperPonude”, spektar proizvoda je toliko različit iz dana u dan tako da vredi ponovo proveriti ovaj odeljak AliExpress-a i to svakog dana. Postoje jeftiniji proizvodi i oni skuplji, tako da svako može da nađe nešto za sebe tu.

A kada ima super pounde na SuperPonude ili jedan proizvod koji ima neverovatan popust, obično i mnogo više od 50% od pune cene proizvoda, kliknite “SuperPonude” na početnoj stranici AliExpress-a, i zaista vredi razmisliti da li da kupite dati proizvod jer možda ga ne vidite toliko jeftinim ikada.

Kako možemo znati da su proizvodu na stranici “SuperPounde” zaista sa smanjenim cenama i da nas AliExpress ne želi prevariti da to mislimo? To možemo jednostavno znati ako samo pogledamo proizvode jer na ovoj stranici su proizvodi prikazani sa dve cene. Ispod imena proizvoda postoji jedna cena koja je napisana većim brojevima, tj. većim tekstom, a što je smanjena cena nakon što je primenjen popust “SuperPounde”, a druga je manji tekst, tj. manjim brojevima koji su precrtani, što je stara, puna cena proizvod.

Na kraju, možete takođe da se pretplatite na ovaj pod-odeljak AliExpress, tako što ćete da kliknete na “Pretplata” u gornjem desnom uglu stranice “SuperPonude”. Moraćete da unesete svoju e-mail adresu, nakon čega će e-mail biti poslat toj adresi svakog puta kada postoje nove ponude u odelju “SuperPonude” na stranici AliExpress. Obaveštenje će se pobrinuti da više nikada ne propustite neverovatne ponude koje se nalazi na AliExpress.