Kako se registrovati na AliExpress nalog?

header-default

Ukoliko ste iskusni internet korisnik, onda će Vam process registracije na AliExpress biti veoma lak za Vas. Međutim, ukoliko ste novi u onlajn internet kupovini, onda Vam registracija na AliExpress možda izgleda malo komplikovano. To je razlog zašto postoji postepeni vodič o registraciji AliExpress naloga.

Korak 1 – idite na AliExpress sajt www.aliexpress.com.
Korak 2 – pomerite kursor na desni gornji ugao sajta I kliknite ili na “Prijavljivanje” ili “Pridruživanje” koji se nalaze odmah pored male ikonice čoveka, koja će Vas voditi do dodatnog menija, gde ćete biti u mogućnosti da se prijavite na već postojeći AliExpress nalog ili da registrujete novi.
Korak 3 – u meniju, biće Vam ponuđena opcija prijavljivanja na AliExpress system pomoću Vašeg maila, Facebook naloga ili VK ili Goodle profila. Međutim, ukoliko nemate AliExpress nalog, a pretpostavimo da nemate jer čitate ovaj vodič, ona mi imamo nekoliko opcija kako možete podesiti novi nalog:

  1. Registrujte se pomoću Facebook profila – prvo imate opciju da korisitie Vaš postojeći Facebook profil kako biste se registrovali na AliExpress sistem. Kako biste to uradili, kliknite na malu Facebook ikonu koja će Vas odvesti do iskačućeg menija, gde treba da ostavite svoje Facebook korisničko ime i šifru. Potom, kada je process autorizacije gotov, moraćete da potvrdite da dozvoljavate AliExpress-u da pristupi Vašem Facebook profile i Vašoj e-mail adresi. AliExpress neće objavljivati objave na Vašem Facebook profilu, tako da bezbedno možete da kliknete “OK”, što znači da se slažete sa uslovima. Onda ćete biti odvedeni do AliExpress formulara registracije. U njemu, morate samo da ostavite šifru koju želite da koristite za svoj AliExpress nalog, a polja “E-mail” i “Ime” će već biti popunjena pomoću Vaših Facebook podataka. Kada izaberete svoju šifru i verifikujete tačnost tih podataka, kliknite “Napravi moj nalog” i uspešno ćete kreirati novi AliExpress nalog.
  2. Registrujte se pomoću VK profila – takođe možete koristiti svoj VK profil da se registrujete na AliExpress system, u tom slučaju moraćete da pratite slične korake kao što ste koristili prilikom korišćenja svog Facebook naloga. Samo kliknite na VK ikonicu i pratite uputstva koja su ponuđena na ekranu i tekst iznad.
  3. Registrujte se pomoću Google profila – skorašnji dodatak opcijama AliExpress registracije je koršćenje Google profila radi podešavanja AliExpress naloga. Kako biste to uradili, kliknite na Google ikonicu u donjem meniju kada pomerite svoj kursor iznad male ikone čoveka. Ponovo, ovaj prces registracije će biti sličan dvema opcijama registracije koje su već opisane, tako da koristite vodič “Registrujte se pomoću Facebook profila” ukoliko želite da završite registraciju pomću Vašeg Google profila.

Korak 4 – ili jednostavno možete da iskoristite svoju e-mail adresu da se registrujete na AliExpress sistem. Kako biste to uradili, pomerite kursor iznad dugmeta “Pridruživanje” na početnoj strani AliExpress i zatim izaberite “Pridružite se besplatno” iz donjeg menija. Bićete odvedeni na stranicu sa procesom registracije od jednog koraka gde treba da ostavite svoju e-maila adresu, koju želite da koristite za svoj AliExpress nalog, svoje ime i prezime, šifru svog novog naloga kao i verifikacioni kod koji se pojavi na ekranu, tako da sistem zna da ste ljudsko biće I da stvarno želite da napravite novi nalog. Kada unesete sve svoje informacije i proverite da nema grešaka u vašim podacima, možete da kliknete na “Napravite nalog”. Onda će sajt da prikaže poruku da je Vaša registracija uspešna i odvešće Vas na AliExpress početnu stranicu u roku od nekoliko sekundi tako da možete da počnete sa kupovinom.
Korak 5 – kako biste bili sigurni da je Vaš process registracije stvarno prošao uspešno, možete se odjaviti sa Vašeg naloga i ponovo se prijaviti. Kako biste to uradili, idite u gornji desni ugao stranice i kliknite “Odjavljivanje”, dugme za ovu ikonu će se pojaviti u meniju onda kada se kursor nađe iznad ikonice čoveka. Onda samo ponovo kliknite “Prijavljivanje” unesite svoju e-mail adresu i šifru za svoj AliExpress nalog i kliknite “Prijavljivanje”.
Korak 6 – nakon toga možete upravljati svojim AliExpress nalogom tako što ćete da kliknete na ikonicu čoveka u gornjem desnom uglu sajta, izaberete kategoriju proizvoda na levoj strani AliExpress početne stranice ili pretražiti stvari koje želite da kupite koristeći polje za pretragu koja se nalazi na vrhu početne stranice sajta.